lauantai 30. kesäkuuta 2012

Puutarha


Hieman päivitystä välillä puutarhasta.Herneet ovat lähteneet hienosti kasvuun.Mansikoissa on kukkia ja kartteja vaikka kuin. Nyt vain satoa odotellessa.  Rönsyt odottavat poistajaa, kunhan vain ennättäisi ja viitsisi alkaa siihen hommaan.


Viime kesänä istutettuihin pensasmustikoihin on tullut kukkia. Mielestäni jossain luki, että satoa saa odotella useamman vuoden, mutta en valita kyllä yhtään, jos vähän satoa saisimme jo nyt.


Etupihalle sain viimein tehtyä kaksi kuvan laista penkkiä. Penkit ovat talon edessä, portaiden molemmin puolin. Penkeistä löytyy pallotuijia ja keijuangervoja.


Tässä penkki sivusta katsottuna. Nyt kun ihmettelette miksi kasveja ei ole enempää ja tuo takaosa on aivan tyhjä, johtuu siitä, että tähän ei juurikaan sada, joten tuohon takaosaan on ihan turha mitään istuttaa. Nämäkin kasvit on aseteltu juuri siten, että reunimmat pallotuijat kastuvat juuri ja juuri. Pitää nyt vain toivoa, että saavat tässä tarpeeksi vettä. Paikka on muutenkin todella paahteinen, joten saa nähdä miten käy.


Viime syksynä tehtiin etupihalle heinäseipäistä pieni pätkä aitaa, rajaamaan vähän nurmikkoa pihatiestä. Aidan alus pitäisi vaan myrkyttää ja ehkä kattaa jollain, jotta olisi vähän siistemmän näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti