perjantai 3. helmikuuta 2012

Vadelma-mustikka-valkosuklaa hyydyke

Sisko täytti 20 -vuotta ja tein tällaisetn vadelma-mustikka-valkosuklaahyydykekakun


Pohja:
175 g Kaurakeksejä tai dominokeksejä
75 g Margariinia

Täyte:
3 dl Flora Vanillaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 levy valkoista leivontasuklaata
5 liivatetta


Päällinen:
Mustikoita ja Vadelmia
2-3 dl laimeaa punaistamehua
2-3 liivatetta


1. Murskaa keksit pieneksi muruksi ja sulata margariini. Sekoita ja painele irtopohjavuoan pohjalle. (pyöreänvuoan halkaisija 18 cm)
2. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.
3. Vatkaa vaniljavaahto vaahdoksi ja lisää sekaan sokerit.
4. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
5. Sekoita vaniljavaahto ja tuorejuustoseos keskenään.
6. Liota liivatteet pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää sekaan.
7. Kaada täyte vuokaan keksimurun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään ainakin pariksi tunniksi.
8. Kun kakku on kunnolla hyytynyt kaada päälle marjat ja laita liivatteet kylmään veteen. Liota liivatteet kuumaan laimeaan mehuun ja lusikoi marjojen päälle. Laita hyytymään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti