Kun pöydällä lojui tummuneita ylikypsiä banaaneita, mietin että mitähän sitä nopeasti niistä tekis. Nämä mustikka-banaanimuffinsit on todella helppo ja nopea tehdä. Tästä annoksesta tulee n. 30 kpl
75 g voita
3 munaa
3 dl sokeria
1 ½ dl maitoa
3 banaania
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta
2 ½ tl vaniljasokeria
mustikoita maun mukaan
1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
2. Lisää sokeri ja munat. Sekoita.
3. Soseuta banaanit ja yhdistä maidon kanssa.
4. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.
5. Lisää vuorotellen voi-muna seokseen banaanimaito ja jauhoseos.
6. Lisää mustikat.
7. Paista 175 asteessa n. 15 minuuttia.
Nämä ovat hyviä ihan tällaisenaan, tai halutessaan näihin voi tehdä kuorrutteen päälle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti